Activiteiten

kunstkamerconcert: Pat Vermaercken met de 'David Bowie Lounge'
Art-illustria vzw (Staden)

Woensdag 16 Mei 2018, 20:00 - 23:00

Vermaerken

Pat Vermaerken brengt de ‘David Bowie lounge’ in het kunstige kader van Art studio Brikat;
Toen op 10 januari 2016 het trieste nieuws van het plotse overlijden van David Bowie de ether haalde kwam dit aan als een donderslag bij heldere hemel voor Pat. Zijn idool was niet meer, en dit liet deze muzikant niet los… Kort daarop is hij gestart met een project, volledig opgedragen aan zijn idool David Bowie.
‘David Bowie- the Lounge project’ bestaat uitsluitend uit muziek van de master himself, gebracht in een aangename lounge-stijl door Pat.
Hij begeleidt zich zelf daarbij op piano of folkgitaar. Het zijn niet enkele de grote succesnummer van Bowie maar ook de minder gekende , sterke nummers uit het oeuvre van David die een persoonlijk tintje krijgen van Pat en op schitterende wijze gebracht worden in zijn eigen stijl. Voor de Bowie fans om van te snoepen.
Pat brengt op 16 mei om 20 uur in bij Art studio Brikat even Bowie weer tot leven. Vermaerken brengt er covers van Bowie, waaronder 'Space Oddity' en 'Let's Dance' maar ook minder gekende nummers, die hij al dan niet bewerkte en van een eigen tintje voorziet…

De toegang is gratis MITS VOORAF RESERVEREN op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 051/700982 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 051/24 84 98 (voor 11 mei reserveren)
de plaatsen zijn beperkt.
Adres : Art studio Brikat Houthulststraat 132A te Staden www.brikat.be
Deuren open om 19 u start om 20 u
Een organisatie van Art-illustria vzw i.s.m. vzw De ladder-Folkroes