hobbymarkt 100Tijdens onze eerste DOE-MARKT, die op zondag 28 mei plaatsvond in Asse, kregen de vele bezoekers een mooi overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten, die er in de regio plaatsvinden. Een fotoverslag!

 

 

Meer dan 20 verenigingen en mensen met een passie stelden hun activiteiten aan de buurt voor. Het aanbod was op z'n minst gezegd verrassend en veelzijdig te noemen. Naast workshops, demonstraties en exposities boekbinden, schilderen, juwelen maken, kantklossen, breien, bloemschikken en keramiek, kon men deelnemen aan doe-sessies haiku-poëzie, souldance, ukelele, scrabble en ja … zelfs hengelsport.

Verder waren er infostands over familiekunde, LETS, imkerij, instrumentenbouw, bier- en wijnmaken enz. In de namiddag trakteerden Twirlinggroep, De Calike’s en Werelddans Mallepietje de bezoekers op een optreden. De kinderen konden genieten van goochelacts, ze konden ballonnen laten plooien en deelnemen aan een heuse tekenwedstrijd (met leuke prijzen).

flyer Doe mee markt

Het was de eerste keer dat de DOE-MARKT ‘Deel je passie met je buur(t)!’ wordt georganiseerd. De Doe-markt richtte zich op alle inwoners van Asse en omgeving die graag meer te weten willen komen over het uitgebreide activiteitenaanbod in hun streek.

Het evenement was een initiatief van Werelddansgroep Mallepietje en Rodenbachfonds, en kreeg de steun van de Assese cultuurraad en van de Schepen van Cultuur.

hobbymarkt 029

hobbymarkt 067

hobbymarkt 146

 IMG 7119

IMG 7121

IMG 7126

IMG 7130

IMG 7140

IMG 7158

IMG 7160